Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Percheziţii în Bucureşti, într-un dosar în care este vizat un cabinet medical care a decontat ilegal bani de la Casa de Asigurări

0
14 Apr 2021 13:21:11
Autor: Lorena Mihăilă

Poliţiştii Bucureşteni fac miercuri trei percheziţii într-un dosar în care este vizat un cabinet medical care ar fi prestat servicii pentru care a încasat bani de la pacienţi, fără a emite documente justificative. În acelaşi timp, a decontat sumele de la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti.

Percheziţiile domiciliare care au loc azi în Bucureşti sunt într-o anchetă de fraudă informatică, fals privind identitatea şi evaziune fiscală existând suspiciuni că un cabinet medical a adus statului un prejudiciu de circa 70.000 de lei.

„Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada februarie 2019 - prezent, un cabinet medical ar fi prestat servicii medicale pentru care a încasat contravaloarea de la pacienţi fără a emite documente justificative, în acelaşi timp decontând sumele şi de la CASMB, reţinând şi utilizând fără drept cardurile de sănătate ale pacienţilor asiguraţi”, arată Poliţia Capitalei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările