Percheziţii în Bucureşti, într-un dosar în care este vizat un cabinet medical care a decontat ilegal bani de la Casa de Asigurări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bani

Poliţiştii Bucureşteni fac miercuri trei percheziţii într-un dosar în care este vizat un cabinet medical care ar fi prestat servicii pentru care a încasat bani de la pacienţi, fără a emite documente justificative. În acelaşi timp, a decontat sumele de la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti.

Percheziţiile domiciliare care au loc azi în Bucureşti sunt într-o anchetă de fraudă informatică, fals privind identitatea şi evaziune fiscală existând suspiciuni că un cabinet medical a adus statului un prejudiciu de circa 70.000 de lei.

„Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada februarie 2019 - prezent, un cabinet medical ar fi prestat servicii medicale pentru care a încasat contravaloarea de la pacienţi fără a emite documente justificative, în acelaşi timp decontând sumele şi de la CASMB, reţinând şi utilizând fără drept cardurile de sănătate ale pacienţilor asiguraţi”, arată Poliţia Capitalei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite