VIDEO Percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la persoane suspectate de trafic de heroină şi substanţe psihoactive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut, joi, 19 percheziţii în Capitală şi în judeţul Ilfov, într-un dosar de trafic de heroină şi substanţe psihoactive, în urma acestora fiind găsite cantităţi de heroină, metadonă, substanţe psihoactive, tutun şi obiecte care ar putea fi folosite în conflicte.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au derulat, joi, o operaţiune de combaterea traficului de droguri de mare risc (heroină) şi a operaţiunilor cu substanţe psihoactive.

Astfel, în baza mandatelor obţinute de la Tribunalul Bucureşti, poliţiştii antidrog au făcut 19 percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov.

”În urma acestor activităţi, până în prezent, au fost ridicate 200 de grame de heroină, 50 de doze de heroină, pregătite pentru comercializare, 10 grame şi 17 doze de psihoactive, 59 de comprimate de metadonă, 6 alte comprimate, 14.600 de lei, 250 de euro, 4 cântare electronice de precizie, 10 kg. de tutun, 15 obiecte ce ar putea fi folosite în lupta corp la corp  (furci, topoare, satare, cuţite) şi diferite obiecte cu valoare probatorie”, a transmis Poliţia Română.

De asemenea, au fost puse în executare 22 de mandate de aducere, membrii unor grupări infracţionale urmând a fi duşi la DIICOT - Structura Centrală, pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, efectuarea de operaţiuni cu substanţe ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Acţiunea s-a realizat cu sprijinul jandarmilor de la B.S.I.J.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite