Percheziţii în Capitală, într-un dosar de tâlhărie calificată. Un bărbat a furat 2.000 de lei dintr-o farmacie, după ce a ameninţat cu un cuţit o persoană VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Două mandate de percheziţie domiciliară au fost puse în aplicare de poliţiştii din Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, după ce un bărbat ar fi sustras dintr-o farmacie din sectorul 3 aproximativ 2.000 de lei, prin ameninţarea unei femei cu un cuţit.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare, luni dimineaţă, două mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, după ce un bărbat ar fi sustras dintr-o farmacie din sectorul 3 aproximativ 2.000 de lei, prin ameninţarea unei femei cu un obiect tăietor-înţepător.

„La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 17.00, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 10 Poliţie au fost sesizaţi, prin intermediul 112, de către o femeie, angajată a unei farmacii din sectorul 3, cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, ce purta mască de protecţie şi şapcă, a ameninţat-o cu un obiect tăietor-înţepător, după care a luat banii din casa de marcat şi a fugit”, se arată un comunicat transmis de poliţia capitalei.

Conform sursei, furtul ar fi fost făcut de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, acesta fiind identificat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu bărbatul în stare de reţinere”, se mai precizează în comunicat. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite