Percheziţii domiciliare, în Bucureşti, la locuinţele a doi tâlhari care atacau înarmaţi cu un pistol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului a pus în
aplicare, joi,  două mandate de
percheziţie domiciliară, în Bucureşti.
Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului a pus în aplicare, joi,  două mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti.

Poliţia Capitalei a pus în aplicare, joi,  două mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

În fapt, la data de 18 mai, poliţiştii au fost sesizaţi de către doi tineri, că în ziua anterioară, doi bărbaţi, prin violenţă şi ameninţarea cu o armă, in timp ce se aflau in zona unui centru comercial  din sector 4, au fost deposedaţi de o sumă de bani şi un telefon mobil. Tinerii au  fost  obligaţi să îi însoţească pe cei doi bărbaţi, în maşină, ulterior fiind abandonaţi pe un drum din apropierea Bucureştiului.

În urma probatoriului administrat în cauză, în această dimineaţă au fost efectuate două percheziţii domiciliare, fiind depistaţi şi conduşi la audieri doi bărbaţi, de 36 şi respectiv 27 de ani.

Cu aceeaşi ocazie a fost găsit şi ridicat, în vederea continuării, un pistol de tip airsoft. Cer doi bărbaţi au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi în faţa magistraţilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite