Percheziţii domiciliare la ginecologul fals de la Spitalul Judeţean Ilfov şi la fosta şefă de secţie. Cele două femei, audiate la Secţia 9 de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Poliţiştii bucureşteni au făcut marţi dimineaţă două percheziţii domiciliare, vizate fiind Raluca Bîrsan, falsul ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov şi doctoriţa Roxana Dragu, fosta şefă de secţie, care îi permitea femeii cu opt clase să o ajute în operaţii şi chiar să facă manevre medicale de una singură.

Potrivit unor surse judiciare, la domiciliile celor două au fost efectuate percheziţii în urma cărora au fost ridicate, în continuarea vederii cercetărilor, mai multe documente şi sume de bani. 

Cercetările sunt continuate de catre Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 şi Secţia 9 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu şi complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi respectiv, exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Ştire în curs de actualizare 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite