Percheziţii în Giurgiu şi Bucureşti la persoane bănuite de profanare de morminte şi furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto
Arhiva foto

Şase percheziţii au loc marţi dimineaţă în judeţul Giurgiu şi în Bucureşti, fiind vizate persoane suspectate de profanare de morminte şi de furt.

”În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Teleorman şi Giurgiu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Videle, desfăşoară 6 percheziţii, în judeţul Giurgiu şi în municipiul Bucureşti”, anunţă IGPR.

Şase persoane urmează să fie duse la audieri.

În cauză, sunt vizate şase persoane, care în cursul lunilor decembrie 2021 - ianuarie 2022 ar fi patruns în mai multe cavouri din diverse localităţi de pe raza judetelor Giurgiu şi Teleorman, de unde ar fi sustras obiecte şi sume de bani.

În activităţi, sunt angrenaţi poliţiştii de investigaţii criminale, de ordine şi siguranţă publică şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Teleorman şi Giurgiu.

Vă recomandăm şi: 

Nicuşor Dan, după descinderea DNA la Primăria Capitalei: Nu e ceva ieşit din comun. Sunt nişte acte care ţin de resurse umane

Reţineri în urma percheziţiilor în dosarul privind infracţiuni silvice. Din grupare făceau parte şi angajaţi ai unui ocol silvic

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite