UPDATE Un ofiţer de la Secţia 3 de Poliţie a fost reţinut după ce ar fi bătut şi torturat un bărbat chiar în ziua alegerilor europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii sunt acuzaţi că au snopit în bătaie mai mulţi alegători FOTO Arhivă
Poliţiştii sunt acuzaţi că au snopit în bătaie mai mulţi alegători FOTO Arhivă

Un ofiţer de la Secţia 3 de Poliţie din Capitală a fost reţinut, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti fiind acuzat că, împreună cu patru agenţi de poliţiei, ar fi bătut şi torturat un bărbat de 63 de ani.

UPDATE Unul dintre poliţiştii acuzaţi că l-ar fi bătut pe bărbatul de 63 de ani a fost reţinut de procurori. Acesta urmează să fie dus în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Parchetul Tribunalului Bucureşti, poliţiştii de la Secţia 3 sunt audiaţi într-un dosar în care se fac cercetări pentru infracţiunea de tortură, în legătură cu un incident electoral care a avut loc pe 25 mai, când au fost alegerile europarlamentare.

„În data de 25.05.2014, persoana vătămată C.D., în vârstă de 63 de ani, a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost internată având următorul diagnostic: traumatism cranio-cerebral cu fractură mandibulară, ruptură splină - splenectomie, multiple fracturi costale. Din cercetările efectuate până la momentul actual, a reieşit faptul că persoana vătămată a fost implicată într-un incident electoral (în ziua menţionată având loc alegerile pentru Parlamentul European), motiv pentru care a fost condusă la Secţia 3 Poliţie”, au precizat procurorii.

Oficiali din Parchetul Tribunalului Bucureşti au declarat că dosarul a fost deschis în urma unei sesizări depuse în urmă cu câteva luni, arată Mediafax.

Poliţiştii de la Secţia 3 suspectaţi în acest caz au fost ridicaţi de anchetatori în baza unor mandate de aducere şi urmează să fie audiaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care instrumentează cauza împreună cu poliţişti de la Serviciul Omoruri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite