Percheziţii în Mureş, într-un dosar de înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţii în Mureş într-un dosar de înşelăciune de aproximativ 225.600 de lei FOTO: Inquam photos / Liviu Chirica (arhivă)
Percheziţii în Mureş într-un dosar de înşelăciune de aproximativ 225.600 de lei FOTO: Inquam photos / Liviu Chirica (arhivă)

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează la această oră, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, trei percheziţii domiciliare, în judeţul Mureş, într-un caz de înşelăciune.

Descinderile de miercuri, 7 octombrie, au loc la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi obţinut, prin înşelăciune, peste 200.000 de lei de la persoane cărora le-ar fi promis construirea de locuinţe. Două mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

Două persoane, un bărbat şi o femeie, sunt bănuite că ar fi încheiat, cu mai multe victime, contracte pentru construirea unor case de locuit, de la care ar fi încasat sume importante de bani, cu titlu de avans, lucrările nefiind finalizate întrucât aceştia nu ar fi avut capacitatea tehnică de a le realiza. Iar până în momentul de faţă, prejudiciul este de aproximativ 225.600 de lei, potrivit Poliţiei.

Poliţiia Română anunţă că două mandate de aducere vor fi puse în aplicare. Activitatea de identificare a tuturor victimelor este în curs de desfăşurare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite