Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Petiţie online pentru deschiderea unui dosar penal şi ridicarea imunităţii parlamentare a senatoarei Dianei Şoşoacă

54
20 Oct 2021 16:16:47
Autor: Lorena Mihăilă

Ieri a fost creată o petiţie online prin care se cere ca senatoarei Dianei Şoşoacă să i se deschidă un dosar penal pentru răspândirea de informaţii false despre COVID-19, precum şi ridicarea imunităţii parlamentare a acesteia

Andreea Olariu, autoarea petiţiei, spune că nu a crezut că va recurge vreodată la acest gest, că nu ştie cum vor avansa lucrurile, dar este un început în ceea ce priveşte stoparea răspândirii informaţiilor false de către Diana Şoşoacă.

„VREAU să o văd pusă sub acuzare pe madam pentru instigare, pentru zădărnicirea luptei împotriva bolilor şi pentru GENOCID! Nu cunosc terminologia şi legile aşa cum ar trebui... dar un taximetrist primeşte amendă pentru nepurtarea unei măşti, în schimb ea este lăsată LIBERĂ...? Cum se poate aşa ceva?”, a scris Andreea Olariu în descrierea petiţiei.

În prezent, petiţia a strâns deja 3.448 de semnături, iar oamenii par să fie mulţumiţi de iniţiativă:

„Semnez pentru că trebuie luate măsuri împotriva celor care dezinformează, fac rău cu bună ştiinţă şi prejudiciază sănătatea oamenilor.” a transmis un semnatar.

„Nu este admisibil ca o persoană care instigă la nerespectarea regulilor de sănătate publică şi ca urmare ajunge să provoace mii de morţi, fie ea şi parlamentar, să scape nepedepsită.” a transmis o altă persoană.

Petiţia vine după ce autorităţile au deschis un dosar penal pentru o femeie din Neamţ care a provocat o isterie pe Facebook după ce a afirmat că spitalul modular din judeţ nu ar avea bolnavi COVID-19

Petiţia pentru retragerea imunităţii parlamentare a Dianei Şoşoacă poate fi semnată AICI

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

54 Comentarii

minciuna.ro
20.10.2021, 16:29:45

. Muzica Milei De ne descriu cronicarii Ce ne mai fac șoșocarii Și mai expun dobitoaca Ce bate spitalelor toaca Și ne mai spun psihiatrii: Devii senator dacă latri, Punem final canonadei Ascultând muzica Adei: “Mama noastră de noi toți, Țară de tâmpiți și hoți, Să te-ascunzi de ea nu poți.”

+6 (12 voturi)
R e l i g u l o u s ⩾ 16 fani@Vancouver.Canada
20.10.2021, 16:40:20

Ar fi cazul... individa asta inconstienta ce pare ca a venit din trecutul anilor '90 are multe victime covid pe constiinta... http://asapteadimensiune.ro/images/Sosoaca.jpg

+25 (31 voturi)
adrian hora
20.10.2021, 17:08:40

peste 4000 acum, in 24 de ore

+5 (7 voturi)
L--- Lara
20.10.2021, 16:38:18

Un gest laudabil aceasta petitie: chiar si simbolic si este important ca o individa ca aceasta sosoaca sa i se arate unde ii este locul, in nici un caz in parlamentul Romaniei. Dar ma tem ca tabara celor pro-sosoaca este mai mare decat cea anti-prostie.

+28 (34 voturi)
t mihai
20.10.2021, 17:46:31

"... a senatoarei DIANEI Şoşoacă..." Serios, o cheama DIANEIŞoşoacă ?

+12 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (54)

Modifică Setările