VIDEO Petrecere cu alcool şi ţigări în celulă, transmisă live pe Facebook: „Asta-i viaţa la bulău“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi dintre deţinuţii care apar în imagini FOTO Captură Facebook
Doi dintre deţinuţii care apar în imagini FOTO Captură Facebook

Un grup de români aflaţi într-o celulă a transmis live pe o pagină de Facebook imagini din timpul unei petreceri care a avut loc chiar în penitenciarul în care sunt închişi.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a vedea dacă petrecerea transmisă pe reţeaua socială a avut loc în România sau în altă ţară, mai ales că ţigările şi alcoolul au fost nelipsite. 

Cei şapte deţinuţi petrecăreţi le mulţumesc fanilor de pe Facebook, printre sticle de acool şi ţigări, dar, deşi sunt întrebaţi de cei care îi privesc unde se află închişi, evită răspunsul, notează digi24.ro

Ei spun doar că au plătit scump pentru transmisia de pe Facebook: „Fraţilor, cât ne-a costat pe noi asta! Am dat bani mulţi să ţin live-ul ăsta“.

„Primim numai inimioare. Au intrat sute, mii. Asta-i viaţa la bulău“, spune un deţinut. Nu toţi prizonierii au intrat în atmosferă: câţiva colegi de celulă încearcă să doarmă, acoperiţi cu pături, în timp ce petrecăreţii cântă, dansează şi dau dedicaţii. 

Potrivit sursei citate, imaginile au ajuns şi la Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Oficialii ANP spun că au început o anchetă pentru identificarea petrecăreţilor, dar şi pentru a se afla dacă petrecerea din celulă, transmisă live pe Facebook a avut loc într-o unitate de detenţie din ţară sau străinătate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite