Petrecere cu dosar penal pentru fiul lui Joshua Castellano, patronul Bamboo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecerea de ziua fiului lui Joshua Catellano, de noaptea trecută, s-a lăsat cu amenzi de peste 52.000 de lei atât pentru proprietarul Clubului Bamboo cât şi pentru cei 18 invitaţi. Pe numele organizatorului evenimentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, a informat Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Poliţiştii de la Secţiile 6 şi 7 din Capitală au depistat, în noaptea de luni spre marţi, în urma unei sesizări prin 112, o petrecere aniversară la un salon de evenimente din Sectorul 2, la care participau aproximativ 19 de persoane care au fost sancţionate contravenţional, potrivit  stirileprotv.ro care citează Agerpres.

Italianul Joshua Castellano este originar din Napoli şi a venit în România în anii ’90, unde a deschis mai multe restaurante, cluburi şi cafenele exclusiviste precum Zerillos, Divino, Bonsai, Morgano, Le Gaga şi Bamboo, acesta din urmă fiind şi localul care l-a făcut celebru. Acesta face parte din familia Castellano sau „clanul Castellano“, cum le place să fie alintaţi, iar nepotul său, Vincenzo Castellano, este fostul soţ al cântăreţei Antonia. Despre Joshua şi fratele său, Ciro, s-a vehiculat că ar fi nepoţii faimoasei Pupetta Maresca, prima femeie care ar fi preluat frâiele temutei organizaţii mafiote Camorra.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite