articolul anterior articolul urmator

Plângere penală depusă de Jandarmerie. Acuză o lovitură de stat la mitingul diaspora

43
12 Sep 2018 11:25:36
Autor: Valentin Bolocan
Violenţe intre protestatari si forţele de ordine la mitingul diasporei. FOTO Mediafax
Violenţe intre protestatari si forţele de ordine la mitingul diasporei. FOTO Mediafax

43 Comentarii

Puscas Marin
12.09.2018, 11:36:21

SECRET DE SERVICIU este echivalentul lui CONFIDENTIAL din NATO si nu intra la categoria secrete de stat care sunt denumite SECRET, STRICT SECRET si STRICT SECRET DE IMPORTANTA DEOSEBITA. SECRET DE SERVICIU contine date de lucru ale institutiei care nu sunt data publicitatii. Declasificare in acest caz este extrem de simpla si e la latitudinea persoanei care a intocmit acel document ca sa il reporteze in registrul pentru NESECRET cu exact acelasi numar. Multi civili nu cunosc asta si confunda nivelele de secretizare. Numai de la nivel SECRET in sus trebuie comisie de declasificare numita de commandant care selecteaza ce se trece la nivel inferior de secretizare, ce se mentine la nivelul de SECRET si ce se distruge. Insa nici procedura asta nu ia mai mult de o zi. E clar ca Jegdracnearia trage de timp ca sa musamalizeze probele. In alta ordine de idei, procurorii militari AU CERTIFICAT ORNIS ca de aia sunt procurori militari si nu civili!!! Musamalizare si ascundere de probe pe fata!!

+4 (6 voturi)
Puscas Marin
12.09.2018, 11:44:07

„schimbarea ordinii constituţionale, care pune în pericol securitatea naţională”....pai exact puscariasul Draknea si Jegdracnearika, organizatia lui paramilitara tip SS, vrea sa schimbe ordinea constitutionala scotandu-ne afara din UE si NATO. Draknea e platit de Rusia via Tel Aviv....adica Black Cube!!!

+3 (7 voturi)
Comandor Gherghisan
12.09.2018, 11:36:50

Pe la ora 15.30 am fost in piata victoriei. manifestanti putini dar am vazut un tanar care tragea de gardurile jandarmeriei iar aia incercau sa-l alunge. dupa ce s-a indepartat de garduri acel tanar a inceput sa arunce cu niste parapeti din plastic direct in jandarmi. nu era provocare? Sunt fost militar am pensie babana si nu-mi convine sa vina unii si sa o taie!

-3 (7 voturi)
Puscas Marin
12.09.2018, 11:40:36

Exact asta sustine si grupul de infractori ai lui Draknea consiliati de consultantii evrei de la Black Cube. E clar ca JEGDRACNEARIKA e subordonata total puscariasilor condusi de Draknea care incearca sa dea o lovitura de stat si sa scoata tara din UE si NATO. E clar ca Rusia e in spatele acestei manevre tip Muntenegru, numai ca in Muntenegru, GRU a pierdut. Acesta e cel mai bun motiv pentru ca Jegdracnearika sa fie trecuta urgent sub comanda MApN ei epurata la sange fara pensii militare si alte beneficii...pur si simplu dati afara!!!

-2 (6 voturi)
Ciprian Ch
12.09.2018, 11:55:45

Cum nu era de ajuns ca a gazat oameni si au rupt oase, acuma Jandarmeria se face iara de kko, urmand cu "sfintenie" directia impusa de Don Dragnea. Lovitura de stat... Oare chiar sa nu mai fie oameni capabili in Jandarmerie?! Politia Romana oricum s-a sifonat rau de tot dupa scandalul cu numerele de inamtriculare, acuma si Jandarmeria sa aiba aceeasi soarta?!?! DE CE?! PENTRU CE? Ca asa vrea si asa dicteaza un om politic? Ca asa vor muschii lui? Parca am fi iara pe vremea lui raposatu. Este incredibil cum un om, un ins, manevreaza toata tara prin oamenii pusi de el in posturi cheie.... Carmen Dan, Olguta, Valcov, Veorica.... Penibili....rusine Jandarmeriei Romane! RUSINE! RUSINE!

+2 (6 voturi)