UPDATE Anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului, după apariţia imaginilor în care o mamă îşi bate fetiţa de 5 ani. Femeia a fost reţinută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Capitală au deschis o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului, după apariţia unor imagini în care o fetiţă este bătută de mama ei. În acest caz a fost sesizată şi Protecţia Copilului.Într-un video postat iniţial pe Facebook – imagini care s-au viralizat pe data de 13 septembrie – mama îşi bruscheză fetiţa, o trage de urechi şi de păr minute în şir.

UPDATE: Femeia bănuită de săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului a fost reţinută pentru 24 de ore. Cercetările  continuă.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini, în care apare o minoră, agresată fizic şi psihic de mama ei, facem precizarea că la data de 13 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 4 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

mama fetita abuzata giulesti

(Femeia din cartierul Giuleşti din Capitală, care apare în imagini în timp ce o abuzează fizic şi verbal pe fetiţă)

Persoanele implicate au fost identificate de poliţişti, transmite Poliţia Capitalei.

Cercetările în acest caz continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, în cauza a fost sesizata Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC). 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite