Poliţia caută un român în Spania, pe numele căruia a fost emis mandat european pentru răpirea unei minore de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul ar fi fugit din Londra împreună cu o adolescentă tot de naţionalitate română FOTO Arhivă Adevărul
Bărbatul ar fi fugit din Londra împreună cu o adolescentă tot de naţionalitate română FOTO Arhivă Adevărul

Un român în vârstă de 27 de ani era căutat vineri de poliţie în Spania, după ce a fugit din Marea Britanie împreună cu o adolescentă, care a fost văzută ultima dată plecând de acasă sâmbătă, din Londra, scrie The Mirror.

Elena Ciochina, în vârstă de 15 ani, a fost văzută ultima dată sâmbătă, la ora locală 19.00 (21.00, ora României), când a plecat de acasă, de la Newham, la est de Londra, a anunţat Scotland Yard.

Detectivi cred că ea se află împreună cu Ionuţ Gheorghe, în vârstă de 27 de ani, care a fost surprins sâmbătă după-amiaza de camere de supraveghere retrăgând 250 de lire sterline (297 euro) dintr-un bancomat, la Enfield, în nordul Londrei.

Potrivit poliţiei metropolitane, cei doi au părăsit Marea Britanie împreună sâmbătă seara şi au plecat către Europa, iar ofiţeri britanici cred că aceştia se află în prezent în Spania, la Guadalajara, lângă Madrid.

Gheorghe este căutat în baza unui mandat european pentru răpire.

Elena, înaltă de aproximativ 1,75 metri, are părul lung până la talie şi negru, purta un tricou negru, pantaloni scurţi negri şi încălţăminte sport neagră atunci când a fost văzută ultima dată.

Ea este de asemenea româncă şi se crede că are cartea de identitate cu ea.

Gheorghe este alb, înalt de aproximativ 1,70 metri, robust şi are părul castaniu deschis, tuns scurt. El purta un tricou alb, pantaloni închişi la culoare şi papuci închişi la culoare când a fost văzut ultima dată.

Poliţia cere tuturor celor care i-au văzut pe cei doi să sune la numărul 0208 217 5820.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite