Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Poliţia de Frontieră: 104 cetăţeni din Turcia, Sri Lanka, Bangladesh, India, Pakistan şi Nepal, prinşi când încercau să treacă ilegal în Ungaria

1
28 May 2022 13:49:57
Autor: News.ro
FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră de la punctele de frontieră Nădlac ş Nădlac II  au depistat 104 cetăţeni din Turcia, Sri Lanka, Bangladesh, India, Pakistan şi Nepal, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare încărcate cu folie şi frigidere, precum şi într-un autoturism.

„În ultimele 24 de ore, la punctele de trecere a frontierei Nădlac şi Nădlac II - judeţul Arad, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul asupra a două ansambluri rutiere înmatriculate în România, respectiv Bulgaria, conduse de un cetăţean român şi un bulgar şi unui autoturism condus de un cetăţean român. Şoferii automarfarelor transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, folie şi frigidere pentru societăţi comerciale din Germania şi Italia, iar şoferul autoturismului se deplasa neînsoţit pe ruta România-Germania.

 În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorci şi în portbagajul autoturismului, o sută patru cetăţeni străini”, anunţă Poliţia de Frontieră.

Aceştia au fost preluaţi şi transportaţi la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetăţeni din diverse state -Turcia, Sri Lanka, Bangladesh, India, Pakistan şi Nepal şi intenţionau şă ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spaţiul Schengen. În continuare, poliţiştii de frontieră fac cercetări în vederea stabilirii activităţii infracţionale.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Iosif Goldman
28.05.2022, 14:22:06

vor ramane definitiv aici

+1 (1 vot)
Modifică Setările