Poliţist din Capitală agresat de un şofer în timpul unui control rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul poliţistului a fost reţinut pentru 24 de ore FOTO Adevărul
Agresorul poliţistului a fost reţinut pentru 24 de ore FOTO Adevărul

Un agent de la Secţia 5 Poliţie, din Capitală, a fost agresat de un şofer, sâmbătă, în timpul unui control de rutină. Agresorul, dar şi un alt pasager al maşinii, au fost reţinuţi, după ce au încercat să fugă.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru ultraj după ce l-au agresat pe poliţiştul care îi oprise pentru un control rutier, suspecţii fiind audiaţi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

„În momentul în care poliţiştii au solicitat documentele pentru verificare, atât conducătorul auto cât şi pasagerul aflat în maşină au reacţionat violent, chiar lovindu-l pe unul dintre poliţişti, după care au încercat să fugă”, arată Poliţia Capitalei.

Cei doi bărbaţi au fost prinşi în scurt timp de un alt echipaj de poliţie al Secţiei 5 venit în sprijin. Ei se află, în prezent la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 unde un procuror îi audiază. La finalul audierilor urmează ca anchetatorii să decidă dacă emit o ordonanţă de reţinere şi, implicit, dacă cer instanţei de judecată arestarea preventivă a suspecţilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite