Poliţiştii de la Crimă Organizată au luat cu asalt două grupări de traficanţi de droguri din Argeş VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Argeş au destructurat două grupări specializate în trafic de droguri de risc. În total, 36 de persoane au ajuns la sediul poliţiei pentru audieri.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT, au efectuat 11 percheziţii domiciliare, în localităţile Piteşti, Bascov şi Mioveni, la domiciliile a 15 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

În primul caz, au fost efectuate şapte percheziţii domiciliare (dintre care patru în municipiul Piteşti, două în comuna Bascov şi una pe raza oraşului Mioveni), la locuinţele a opt membri ai unei grupări. 

În cea de-a doua cauză, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare (în Piteşti), la locuinţele a patru membri ai altei grupări, implicate în traficul de droguri de risc.

„Din cercetări a reieşit că, din ianuarie 2020 şi până în prezent, membrii celor două grupări ar fi comercializat droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv,  pe raza municipiului Piteşti, în mediile frecventate de tineri şi în penitenciar. 

În urma percheziţiilor au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile şi cartele SIM, suporţi de memorie, două laptopuri, ustensile susceptibile a fi folosite la prelucrarea substanţelor cu efect psihoactiv, aproximativ 11.000 de lei, aproape 15 grame de substanţă pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi drog de mare risc, aproximativ 50 grame de substanţe susceptibile a fi cannabinoizi sintetici şi 200 grame de fragmente vegetale”, se mai arată în comunicat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite