Poliţiştii au depistat încă un bărbat suspectat că a participat la tâlhăria din Sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au depistat încă un bărbat suspectat că a participat la tâlhăria din Sectorul 2, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore. Suspecţii au intrat peste proprietar în locuinţă, l-au imobilizat şi au sustras bunuri în valoare de 13.000 de lei.

În continuarea cercetărilor în dosarul de tâlhărie care s-a produs în Sectorul 2, poliţiştii au depistat încă un bărbat care a luat parte la comiterea faptei.

”Poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reuşit cu sprijinul poliţiştilor din oraşul Chitila, depistarea unui al treilea bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Acesta a fost reţinut de poliţiştii Capitalei în această dupa amiază şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere legală”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Doi bărbaţi care au pătruns într-o locuinţă din Sectorul 2, au imobilizat proprietarul susţinând că sunt poliţişti şi au sustras bunuri în valoare de 13.000 de lei au fost reţinuţi, vineri, în urma unor percheziţii care au avut loc în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. Magistraţii au dispus ulterior arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite