Poliţiştii au destructurat o reţea de proxeneţi care acţiona în Bucureşti, Braşov, Sibiu, Cluj Napoca, Oradea şi Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia

Ofiţeri din cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul de Investigaţii Criminale  Sector 4 au pus in aplicare, astăzi, cinci mandate de percheziţie domiciliară in Bucureşti şi judeţele Sibiu şi Giurgiu, într-o cauză privind săvârşirea unor infracţiuni de proxenetism.

Cercetările au început în luna noiembrie a anului trecut, când un bărbat necunoscut a închiriat, într-un complex rezidenţial din Bucureşti, mai multe apartamente, în regim hotelier, pe care le punea la dispoziţie mai multor fete care practicau prostituţia. 

„Astfel în urma probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că un grup infracţional nestructurat ar fi desfăşurat activităţi infracţionale în Bucureşti, Braşov, Sibiu, Cluj Napoca, Oradea şi Bistriţa, prin aceea ca ar fi determinat, înlesnit şi obţinut sume de bani din practicarea prostituţiei de către mai multe femei. Au fost depistate şi conduse la audieri 4 persoane, 3 bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 21 şi 31 de ani. Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu cei 4 în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. 

Operaţiunea Serviciul de Investigaţii Criminale  Sector 4 a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite