Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Poliţistul Marian Godină, despre colegul lui acuzat de pedofilie: „Nu îmi explic cum de colegii lui nu l-au recunoscut încă din primul moment”

20
8 Jan 2018 14:15:30
Autor: Redacţia Adevărul
Marian Godină
Marian Godină

Poliţistul Marian Godină a avut o reacţie critică pe Facebook cu privire la faptul că pedofilul care a agresat doi fraţi într-un lift este poliţist şi nu a fost recunoscut mai repede de colegi. Acesta arată că „îi este jenă” şi că nu-şi explică cum „a ajuns asemenea individ bolnav să lucreze în poliţie. Nu îmi explic cum de colegii lui apropiaţi nu l-au recunoscut încă din primul moment în care au apărut imagini”

”Printre zecile de mesaje pe care le-am primit de la oameni care au vrut să ajute la prinderea autorului, s-a aflat şi cel cu varianta corectă. Persoana îmi dăduse profilul de Facebook al celui pe care îl bănuia şi îmi spusese că autorul lucrează la Brigada Rutieră. Am zâmbit iniţial, dar l-am luat totuşi în serios când am verificat profilul şi am văzut că semăna destul de bine. 

Am trimis mesajul pentru a ajunge la anchetatori după 7 minute din momentul în care l-am primit şi am fost convins că merită luat în calcul. Asemănarea era destul de mare.
Azi m-am bucurat enorm când am aflat că a fost prins autorul, dar la scurt timp bucuria mi-a fost spulberată, în momentul în care am aflat că era chiar acel poliţist. Nu prea am cuvinte. Recunosc că îmi e jenă şi că mi se pare incredibil. Acest individ tocmai a pus o pată imensă pe imaginea unei instituţii pentru care unii se dedică trup şi suflet. Cred că sunt mulţi poliţişti cărora acum le e ruşine. Nu îmi explic cum a ajuns asemenea individ bolnav să lucreze în poliţie. Nu îmi explic cum de colegii lui apropiaţi nu l-au recunoscut încă din primul moment în care au apărut imagini.

Mie îmi rămâne doar să vă mulţumesc tututor pentru implicare. Am să înţeleg perfect toate comentariile urâte. Sunt la fel de indignat, iar dacă nu aş fi fost poliţist, aş fi simţit acelaşi dezgust faţă de poliţie. Îl simt de fapt şi aşa... Păcat...păcat de cei care chiar îşi fac această meserie cu drag şi care pun suflet. Apare un astfel de specimen şi distruge tot într-o clipă. Îi mulţumesc şi celui care mi-a trimis informaţia”, a scris poliţistul Marian Godină, luni, pe pagina de Facebook.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

20 Comentarii

ivanhoe zoom
8.01.2018, 14:39:56

Le-a trebuit aprobarea sefilor ca sa-l recunoasca. Nici unul nu vrea sa-si piarda postul.

+10 (10 voturi)
dorin dumitrascu
8.01.2018, 14:59:22

L-au recunoscut dar au vrut sa-l faca scapat, casa-i in tenis...Problema lor e ca si in Politie exista oameni cinstiti, ca acest domn Godina, carora nu poti sa le pui calus ! Bravo lor, le multumim !

+10 (12 voturi)
Victor Victor
8.01.2018, 14:44:33

Ba iti explici, prietene. S-a stiut din secunda 1. Cand am facut aici comparatia cu cazul de la metrou si am demonstrat cu argumente ca ceva e putred, mi-ati sters comentariul ca fiind abuziv. Luati si mirati-va acu, nu va explicati, doar aveti incredere in institutiile statului.

+6 (8 voturi)
paul radulescu
8.01.2018, 15:19:15

Dacă erai tu , goddy , cu ochiul tău de soim , te bungheai din prima! Și te băgau ăștia la școală fără examen , că prea te chinui fe zece ani încoace . Bagă- te la Bucuresti !

-4 (8 voturi)
Utilizator Adevărul
8.01.2018, 15:19:36

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (20)

Modifică Setările