Preşedinta Înaltei Curţi, după întâlnirea cu Frans Timmermans: Ştie foarte multe despre Justiţia din România. A mai fost la noi după adoptarea Ordonanţei 13

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a discutat azi şi cu şefa Curţii Supreme, care a făcut câteva dezvăluiri foarte interesante la finalul întâlnirii. Subiectul revocării Laurei Codruţa Kovesi din fruntea DNA a fost deschis chiar de prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, spune Cristina Tarcea, care a precizat că a rămas impresionată de cât de multe ştie oficialul european despre subiectul Justiţiei din România.

Şi a făcut o constatare foarte interesantă - precedenta vizită a lui Frans Timmermans în România a fost după adoptarea controversatei Ordonanţă de Urgenţă 13, arată Digi24.

Cristina Tarcea, preşedintele ICCJ: Printre altele, s-a discutat (despre subiectul revocării – n.red).

Reporter: S-a discutat şi despre eventuale provocări cu care vă confruntaţi? Atacurile la adresa justiţiei?

Cristina Tarcea: S-a discutat şi despre asta. M-a impresionat că subiectul n-a fost deschis de noi. Sinceră să fiu, am rămas surprinsă cât de multe a înţeles şi cât de multe cunoştea despre toate discuţiile din toate mediile din România.

Reporter: După această discuţie şi prezenţă se vor schimba lucrurile? Se vor îmbunătăţi legile?

Cristina Tarcea: Am mai declarat că nu am încredere în nimic. Ultima vizită a lui Timmermans a fost anul trecut după OUG 13 şi acum.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite