Usain Bolt de Caracal! Prim-procuror fugărit de jurnalişti. Magistratul s-a temut de întrebările presei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Caracal, Cătălin Zăvoianu, a ieşit, joi, în fugă de la sediul Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) după aproximativ cinci ore de audieri, pentru a nu fi prins de jurnalişti.

„Mă scuzaţi, nu dau declaraţii”, au fost singurele declaraţii ale prim-procurorului, care apoi a fugit tot drumul de jurnaliştii care încercau să-l întrebe mai multe de audiere.

Cătălin Zăvoianu a fost audiat aproximativ cinci ore la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) pentru a fi audiat în dosarul privind maniera cum procurorii şi poliţiştii au instrumentat cazul Caracal.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au deschis un dosar in rem în cazul Caracal, faptele cercetate fiind abuz în serviciu, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Luni, procurorii DIICOT au anunţat că au disjuns dosarul Caracal şi au transmis către Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie cauza care vizează neglijenţă în serviciu, în privinţa apelurilor pe care le-a efectuat Alexandra Măceşanu la 112.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite