Prima reacţie a lui Liviu Pop după acuzaţiile aduse de fiul Sorinei Pintea. Care e legătura sa cu denunţătorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Calin
FOTO Inquam Photos / George Calin

Senatorul PSD Liviu Pop a reacţionat, sâmbătă, după ce fiul Sorinei Pintea a afirmat, citând denunţătorul din dosar, că acesta ar fi împărţit o posibilă mită cu fostul ministru al Sănătăţii.

„Exclus acest lucru, imposibil. Niciodată n-am folosit în discursul meu, în atitudinea mea şi în faptele mele chestiunile invocate de domnişorul Pintea. Le resping şi îmi pare rău că el şi familia trec prin momente de genul acesta, şi eu sunt şocat alături de familia mea. Suntem blocaţi cu câtă uşirinţă se poate arunca în spaţiul public fără nicio dovadă şi fără niciun argument”, a spus Liviu Pop la Digi 24.

Parlamentarul PSD a explicat care este legătura dintre el şi denunţătorul din dosarul fostului ministru Sorina Pintea.

„Îi cunosc de vreo 7-8 ani de zile, este părintele unui fin de-al nostru. Avem 16 fini, chiar acum sunt la un botez într-o comună din Maramureş. Legături absolut normale pe care le am cu apropiaţii. I-am cununat acum vreo 5 ani de zile”, a precizat Pop.

Întrebat dacă s-a întâlnit vreodată cu şeful companiei care apare în dosarul instrumentat de procurorii DNA, Pop a răspuns: „Nu vă pot nici confirma, nici infirma, pentru că Baia Mare e un oraş mic, dacă ne-am intersectat la o cafea, cândva, habar n-am...”

Liviu Pop a menţionat că este „şocat” de reţinerea fostului ministru al Sănătăţii: „O cunosc bine, ştiu că nu face lucruri de genul acesta, niciodată n-am discutat lucruri de genul acesta, nici când a fost ministru, nici când a fost la spital, ne ştim de vreo 8 ani. N-am avut niciodată discuţii pe subiecte de genul acesta, nu numai cu ea, cu nimeni”.

Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, a fost reţinută sâmbătă dimineaţă de către anchetatori pentru 24 de ore, în dosarul în care este suspectată că ar fi primit mită, potrivit unui comunicat al procurorilor anticorupţie.

Fiul Sorinei Pintea, Ionuţ Pintea, a publicat o înregistrare video pe Facebook, în care arată că s-a întâlnit cu denunţătorul mamei sale. Denunţătorul, pe nume Mihai Costea, i-ar fi spus că el este cel care a fost prins în flagrant de DNA în timp ce lua bani de la un partener de afaceri şi că, în trecut, tot el ar fi făcut plăţi către Liviu Marian Pop.

Citeşte şi:

Procurorii DNA au reţinut-o pentru 24 de ore pe Sorina Pintea. Acuzaţiile: mită în formă continuată

Fiul Sorinei Pintea, mărturie despre mita oferită mamei sale. Îl implică în afacere şi pe senatorul PSD Liviu Pop VIDEO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite