Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Primarul din Ştefăneştii de Jos, cercetat pentru viol şi influenţarea declaraţiilor, s-a autosuspendat din PNL şi a cerut un test poligraf şi un test ADN

7
13 Jun 2021 08:42:44
Autor: News.ro

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, cercetat într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor şi în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani - care a dat naştere unui copil - iar apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, anunţă că s-a autosuspendat din PNL pentru a nu aduce prejudicii de imagine partidului.

De asemenea, el afirmă că a solicitat un test poligraf şi un test ADN care vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se ”speculează” despre el în spaţiul public, adăugând că ”justiţia nu ar trebui să se facă la televizor”.

”Pe fondul informaţiilor complet neadevărate care circulă despre mine în spaţiul public, deşi mă declar nevinovat, am decis să mă autosuspend din partid şi să renunţ la calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal până la clarificarea situaţiei. Este o decizie grea, dar imperativă, întrucât nu îmi doresc să aduc în niciun fel prejudicii de imagine partidului meu”, a scris pe Facebook primarul.

El îîşi exprimă încrederea că îşi va demonstra nevinovăţia.

”Probele vor demonstra asta, pentru că am solicitat un test poligraf şi un test ADN care vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se speculează despre mine în spaţiul public. Sunt convins că se va face dreptate iar numele meu va fi reabilitat, dar în niciun caz justiţia nu ar trebui să se facă la televizor. Ar trebui să lăsăm magistraţii să îşi facă treaba, fără presiuni de acest fel”, scrie Robert Ştefan.

El precizează că dosarul este în desfăşurare şi nu poate comenta mai multe, întrucât aşteaptă finalizarea lui.

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, reţinut joi seară, într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor şi în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani, pe care apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, a fost pus în libertate o zi mai târziu.

”Prin ordonanţa procurorului din aceeaşi dată a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală şi a fost respinsă măsura reţinerii, întrucât nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza acesteia, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate”, a transmis vineri Parchetul Judecătoriei Buftea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Stan Toma
13.06.2021, 09:04:03

După ce esti in gura presei si nimeni nu plătește nimic , reabilitarea nu mai contează. Sunt o multime de oameni care au facut pușcărie, si apoi au fost reabilitati

-4 (4 voturi)
Ionel Marcu
13.06.2021, 09:50:56

Cum se fac selecția „cadrelor” în PNL, tot ca la PSD, selecție inversă? Orbane, lasă-nee, lasă-nee!

-3 (11 voturi)
inuendo
13.06.2021, 11:11:59

Crudități? 12ani? Test ADN? Viol? Șantaj? Omul e bun de prefect, dacă nu cumva de ministru!

+4 (4 voturi)
Utilizator Adevărul
13.06.2021, 22:17:22

Comentariu considerat abuziv.

= aceleaşi mizerii
14.06.2021, 05:37:45

P E... Eşti şi tu vreu pervers, ceva?... Tu faci diferenţa între cuvintele "viol", şi "dat la buci"? Înţelegi ce înseamnă fiecare dintre ele, sau eşti şi analfabet funcţional dovedit?... Legat de articol, "frumosul" din articol merită să ajungă acolo une îi e locul, şi unde "colegii" vor avea grişă să-l reeduce. de fapt cred că de asta îi e cel mai teamă, de "reeducarea" lui viitoare, nu de "pătarea" numelui... Deşeul uman cu faţă bovină, din articol, vrea să încerce să dovedească că nu e tatăl copilului născut în urma violului (de "teama" eventualei pensii alimentare), nici acum nerealizînd gravitatea abominabilei fapte de a participa la un "amor" în grup, cică "consimţit" de un copil de 12 ani...

-6 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările