Primele fotografii de la concertul „Goodbye to Gravity“, cu puţin timp înainte de incendiul din Clubul Colectiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografii publicate pe pagina de Facebook Arhiva mea
Fotografii publicate pe pagina de Facebook Arhiva mea

Mai multe fotografii din timpul concertului „Goodbye to Gravity“, surprinse cu câteva minute înainte de incendiul devastator care a izbucnit în clubul Colectiv, în seara de 30 octombrie, au fost publicate pe pagina de Facebook Arhiva mea.

La aproape trei săptămâni de la tragedia din Colectiv, 80 de persoane se află în continuare internate în spital, 50 în unităţi din România şi 30 în cele din străinătate, iar bilanţul persoanelor decedate a ajuns, luni, la 56.

Pe pagina de facebook Teodora Maftei, jurnalista de 36 de ani care a încetat din viaţa într-o clinică din Israel.  Tot în faţa scenei, se afla şi Claudiu Petre, unul dintre eroii care au murit, salvând alte vieţi, în incendiul din Colectiv. 

Andrei Găluţ, solistul trupei „Goodbye to Gravity”, este singurul din formaţie care a supravieţuit incendiului. Andrei se află de nouă zile într-un spital din Olanda, iar medicii spun că starea lui este stabilă. 

Câteva dintre comentariile care au curs sub albumul cu fotografii publicate pe Facebook:

comentarii facebook colectiv album foto

Fostul premier interimar Sorin Cîmpeanu a declarat, marţi, că 80 de persoane rănite în urma incendiului de pe 30 octombrie din clubul Colectiv mai sunt internate în acest moment în spitale, 50 fiind unităţile sanitare din Bucureşti, în timp ce 30 sunt internate în cele din străinătate.

Din pacienţii internaţi în Capitală, 8 sunt în stare critică, 5 sunt în stare gravă, în timp ce 37 sunt stabili.

Dintre pacienţii în stare critică, trei sunt la Spitalul Floreasca, unul la Spitalul Elias, unul la Institutul „CC Iliescu”, doi la „Sf. Ioan” şi unul la Spitalul de Arşi.

Acesta a mai precizat că, din fondul de rezervă al Guvernului, au mai fost alocate 26 de milioane de lei pentru completarea stocului de medicamente.

Tragedia din Colectiv: 56 de morţi

Numărul persoanelor decedate a ajuns, luni, la 56, după ce Ioana Victoria Geambaşu, o tânără în vârstă de 18 ani care era internată la Spitalul „Sfântul Ioan” a murit. Aceasta era în moarte cerebrală chiar din seara incendiului din clubul Colectiv, fiind ţinută în viaţă doar de aparate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite