Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Primul parastas pentru „Fata cu părul de foc“

0
24 Jul 2010 21:49:04
Autor: adevarul

Încă de la primele ore ale dimineţii, părinţii Mădălinei Manole, alături de rudele apropiate, au venit ieri la Biserica Sfânta Treime din Ploieşti pentru a-i face primul parastas după înmormântare.

Sfâşiaţi de durere, Ion şi Eugenia Manole au stat rezemaţi pe parcursul întregii slujbe în strana bisericii.

Slujbe separate

La sfârşitul slujbei, tatăl Mădălinei Manole a împărţit colivă şi lumânări aprinse oamenilor aflaţi în preajma bisericii, fără a oferi vreo declaraţie. Imediat după terminarea parastasului, părinţii au mers direct acasă, fără a trece pe la Cimitirul Bolovani unde se odihneşte trupul copilului lor.

Citiţi şi:

Iaşi: Naşul de cununie al Mădălinei Manole, copleşit de durere


Şi soţul Mădălinei, Petru Mircea, a împărţit pomeni şi colivă vecinilor din Otopeni. În timp ce a ieşit pe stradă şi a dat de pomană câteva pachete şi colivă, Mircea a refuzat să comenteze în vreun fel  faptul că părinţii au ales să facă o slujbă separată.

La mormântul Mădălinei Manole, ploieştenii continuă să aducă flori şi să aprindă lumânări. Toţi cei care au venit la cimitir pentru a-şi comemora rudele s-au oprit şi pe la mormântul solistei aflat pe aleea principală, pentru a se închina şi a se ruga pentru sufletul îndrăgitei cântăreţe. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările