Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Prin ce a trecut o tânără poliţistă, infiltrată printre traficanţi. Adevăraţii interlopi erau capii Poliţiei

80
6 Aug 2020 15:10:39
Autor: Ionuţ Mureşan

Deputatul Adriana Săftoiu a publicat pe Facebook o postare în care vorbeşte despre legăturile dintre poliţişti şi grupările interlope. Săftoiu dă exemplul unei tinere poliţiste care a renunţat la munca sub acoperire deoarece au deconspirat-o tocmai colegii ei.

Adriana Săftoiu a arătat cum poliţista şi-a dat seama că nu de infractori trebuie să se ferească, ci de cei din Poliţia Română. 
 
„Poliţistă, tânără, infiltrată într-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înţeles). Se decide să dea examen la Academia de poliţie, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore”, scrie Adriana Săftoiu.

S-a trezit cu o coroană funerară pe maşină

 
Poliţista a primit ameninţări chiar în ziua în care a destructurat o grupare de traficanţi de persoane.
 
„Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă reţea la nivelul judeţului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii reţelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma maşinii. Se uită pe geam. Pe maşină - o coroană funerară. În cutia poştală, mesaj: Renunţă acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău”, arată Adriana Săftoiu în mesaj.
 
Tânăra a realizat că, aşa cum ea este infiltrate în reţeaua de traficanţi, tot aşa şi interlopii au legături la vârful Poliţiei.
 
„Doar câteva persoane ştiau că e infitrată. Extrem de puţine. La fel de puţine ştiau unde locuieşte. Şi totuşi, la câteva ore după ce respectivii sunt reţinuţi, este ameninţată. A renunţat şi s-a retras. Şi-a dat seama că nu de traficanţi trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi. Am ascultat şi am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem”, a mai scris Adriana Săftoiu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

80 Comentarii

Giorgione
6.08.2020, 15:23:10

Poate-ar trebui vazut ce sefi nu-si pot justifica averile sau ce afaceri au.Asa o investigatie pe blat......

+31 (31 voturi)
db
6.08.2020, 15:27:16

... si ce politicieni îi susțin ... nu de pomană, evident ...

+25 (25 voturi)
db
6.08.2020, 15:28:39

Totuși, e interesant că a fost lăsată să destructureze rețeaua ...

+3 (13 voturi)
Victor Nagy
6.08.2020, 15:28:51

„ Adevăraţii interlopi erau capii Poliţiei ” Mamaaaaa ce noutate ! Da ........... sefii din servicii ? SubiectUL e ....TABU ?

+10 (16 voturi)
Till Eulenspiegel
6.08.2020, 15:28:55

Visul unei nopti de vara a lui petrov povestit de vuvuzeaua saftoiu momentan sinecurista pnl dupa ce s-a certat cu claudiu de la o portie de pommes frites.

-4 (12 voturi)

Vezi toate comentariile (80)

Modifică Setările