Prinţul Harry, în România cu o cursă low cost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Harry al Marii Britanii se află zilele acestea într-o vizită neoficială în Transilvania
Prinţul Harry al Marii Britanii se află zilele acestea într-o vizită neoficială în Transilvania

Prinţul Harry al Marii Britanii, fiul cel mic al Prinţului Charles, se află într-o vizită neoficială în România. Prinţul a ajuns în România încă de vineri, pe aeroportul din Târgu-Mureş, el ajungând în ţara noastră cu o cursă low-cost de la Wizz Air, ce a decolat din Luton.

 Aceasta este prima vizită a mezinului familiei regale britanice în România, necunoscându-se oficial motivul acesteia şi itinerariul Alteţei Regale în Transilvania.

Păstrează obiceiul tatălui

Prinţul Harry s-a aflat, în weekend,  în localitatea Micloşoara, judeţul Covasna, unde îşi au reşedinţa contele Tibor şi contesa Anna Kalnoky. Contesa Anna a confirmat pentru „Adevărul" prezenţa Prinţului Harry, dar s-a ferit să dea mai multe detalii. „Noi avem acum Sărbătorile şi a venit pe cont propriu. Mâine va pleca, dar nu ştiu la ce oră", a spus, ieri, contesa Anna.

Cât despre preparatele pe care le va degusta Prinţul, contesa spune că acestea vor fi cele  specifice Sărbătorilor Pascale. Harry a păstrat viu obiceiul tatălui său, care obişnuieşte să călătorească în România prin intermediul curselor low-cost. Mai mult, fratele lui Harry, prinţul William, s-a îmbarcat săptămâna trecută la bordul unei curse low-cost EasyJet, care pleca de la Geneva cu destinaţia Liverpool.

Prinţul Harry a venit în România să se relaxeze, după ce a efectuat un turneu prin mai multe ţări, cu ocazia jubileului Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Membrii familiei regale a Marii Britanii sunt obişnuiţi cu vizitele de acest gen în Transilvania. Dacă prezenţa lui Charles pe tărâmuri mureşene, în special în zona Saschizului şi a Sighişoarei, au devenit tradiţionale, acestea având loc anual, Prinţul William şi Prinţesa Kate au vizitat micuţul sat braşovean cu ocazia lunii de miere, în mai anul trecut.

De altfel, Prinţul Charles nu s-a sfiit niciodată să mărturisească aprecierea pe care o poartă Transilvaniei. „Minunat în Transilvania este această relaţie unică dintre om şi mediul înconjurător,care lipseşte în Marea Britanie", a declarat prinţul Charles anul trecut, citat de Daily Mail. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite