Probleme pentru cursa TAROM Bucureşti - Londra. Avionul s-a întors la Otopeni din cauza unei probleme tehnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto MEDIAFAX (arhivă)
Foto MEDIAFAX (arhivă)

Cursa TAROM Bucureşti - Londra, care a decolat sâmbătă, la ora 12:20 de pe Aeroportul Henri Coandă a revenit la sol, la puţin timp de la plecare, din cauza unei „indicaţii neconforme“ de la bord, potrivit unui anunţ al companiei aeriene. Pasagerii vor fi mutaţi într-o altă aeronavă care a decpolat cu o întârziere de circa 120 de minute.

TAROM a venit cu precizări, după ce o aeronavă care trebuia să zboare sâmbătă spre Londra a fost întoarsă înapoi pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, în urma identificării unei indicaţii necoforme. Compania anunţă că bagajele şi pasagerii vor fi transferaţi către o altă cursă spre Londra, însă va exista o întârziere de două ore.

„Vă informăm faptul că în cursul zilei de astăzi, sâmbăta, 5 decembrie 2020, zborul programat Bucureşti OTP - Londra LHR RO391 va avea o întârziere de aproximativ 120 minute. Aeronava Boeing 737-800NG a decolat la ora programată, însă la scurt timp după, a fost identificată o indicaţie neconformă”, arată o postare de sâmbătă pe pagina de Facebook a TAROM.  

Sursa citată precizează că „pentru siguranţa pasagerilor, echipajul a luat decizia de a întoarce aeronava la bază, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucurşti, urmând ca pasagerii şi bagajele acestora să fie transferate direct către o altă aeronavă pregatită în vederea zborului spre Londra”.

„Compania TAROM îşi cere scuze pentru disconfortul creat pasagerilor zborului RO391 şi vă asigură în continuare că siguranţa primează pentru noi!”, mai spune sursa menţionată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite