Eveniment

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Proclamaţia Custodelui Coroanei române către ţară: Voi avea ca model exemplul regelui Mihai şi convingerea lui în destinul poporului român

13
6 Dec 2017 19:03:11
Autor: News.ro

Custodele Coroanei române, Principesa Margareta, a transmis, miercuri seară, o "Proclamaţie către ţară" în care spune că va continua munca şi va respecta legământul regelui Mihai, pe care îl va avea ca model în eforturile pentru dezvoltarea şi consolidarea ţării. Ea mai arată că îşi închină viaţa şi munca românilor de pe tot pământul.

În proclamaţia pentru ţară, principesa Margareta spune că va avea ca model exemplul regelui Mihai şi convingerea lui în destinul poporului român şi se declară convinsă că "românii vor rămâne iubitori de Coroană". 
 
"Chemată a fi urmaşa bunului Rege Mihai, care mi-a lăsat ca sfântă moştenire iubirea şi credinţa faţă de România, voi continua munca şi voi respecta legământul său. În eforturile pentru dezvoltarea şi consolidarea ţării, voi avea ca model exemplul părintelui nostru şi convingerea lui în destinul poporului român. Aduc adâncă recunoştinţă celor patru generaţii anterioare ale familiei mele, care au creat legătura între ţară şi Casa Regală. O sută cincizeci de ani care au adus României instituţii moderne, dezvoltare, consolidare şi deschidere către lume. În lunga sa viaţă, al patrulea rege al României a găsit sprijin în credinţă, în speranţă şi în răbdare. În toate împrejurările, el a răspuns cu dreptate şi, când a fost posibil, cu iertare. Sunt sigură că, în viitor, românii vor rămâne iubitori de Coroană, uniţi în conştiinţă şi acţiune, pentru propăşirea naţională, în contextul Uniunii Europene şi al Alianţei Nord-Atlantice. Cu emoţie şi onoare, cu simţ al datoriei, ca bună româncă şi Custode al Coroanei, îmi închin viaţa şi munca naţiunii noastre şi românilor de pe tot Pământul. Aşa să ne ajute Dumnezeu!", este "Proclamaţia pentru ţară" transmisă miercuri seară de Custodele Coroanei române.
 
Proclamaţia Custodelui Coroanei române către ţară
 
Regele Mihai a murit, marţi, în Elveţia, la vârsta de 96 de ani.
 
Principesa moştenitoare Margareta, prima în linia de succesiune, va primi titlul de regină, iar din postura de şef al Casei Regale va putea decide cu privire la averea Casei Regale, aşa cum este menţionat în statutul familiei regale, recpublicat miercuri pe romaniaregala.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Gheorghe Traian
6.12.2017, 19:17:48

oare madama nu are ceva probleme mai importante zilele astea?

+5 (5 voturi)
Crina Mate
6.12.2017, 19:57:51

Ba da, sa se asigure ca Duda va fi urmatorul rege al Romaniei. Duda de Romania va detrona saraca oaie a lui Daea.

+2 (4 voturi)
Fioroasa Firea
6.12.2017, 20:04:24

Planul lui Dragnea/ Tariceanu/ Voiculescu, inspirat de Klughaft si Shafdie in numele si pe banii lui Steinmetz/ Finkelstein 1- Regele este scos de la frigider si declarat mort. Urmari: Toata prostimea si presa se inlacrameaza zguduita de surpriza vestii. Demostrantii se retrag piosi si naivi Legile anti-justitie trec ca fulgerul prin parlament, neluate in seama de prostime Presedintele Johannis refuza sa le semneze 2- Presedintele este suspendat 3- "regina" nimanui, Margreatza din Dud este numita inerimar, sef de stat 4-" regina "margareatza " semneaza" legile anti justitie 5- Se face referendum la pachet - demiterea Presedintelui si Proclamarea Regatului, poporul zice DA. 6- Noua Regina, fara ghilimele, amnistiaza toate faptele si nefaptele lui Dragnea si Tariceanu si-i numeste coregenti pe viata sau ceva similar. 7. Poporul este fericit si se pregateste de taiat porcul SI NOI.

+3 (5 voturi)
Vlad Irimescu
6.12.2017, 20:10:06

Nu prea ne intereseaza, ce face aceasta duduie si inca mi putin ce spune. Monarhia s-a incheiat si ca legenda cu moartea ULTIMULUI monarh, asa cum a fost el la 30 Decembrie 1947. Acum a si murit. Sa-i fie tarana usoara si lui si monrahiei. Familia Duda se poate retrage in Elvetia sau in Brazilia, la Cumbuco, unde le da Dragnea loc. In Romania nu au ce cauta. Nu ne trebuie paraziti inepti si pomanagii.

+3 (3 voturi)
Balta BELINA
6.12.2017, 20:16:06

Aceasta baba ifosita e si stupida si urata si antipatica. Ai zice ca e Firea, dar e si stearpa, spre deosebire de aceea, care se lauda ca e fertila si face copii tampiti.

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările