Procurorii au reconstituit parţial traseul lui Dan Condrea înainte de accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Condrea Hexi Pharma FOTO Facebook Monica Gabriela
Accident Condrea Hexi Pharma FOTO Facebook Monica Gabriela

Procurorii Parchetului instanţei supreme au reconstituit parţial traseul pe care a mers Dan Condrea cu maşina înainte de a intra într-un copac de pe marginea drumului, după ce au analizat inclusiv imaginile surprinse de camerele de supraveghere stradale.


Traseul a fost reconstituit în urma anchetei şi pe baza imaginilor ridicate de pe camerele de supraveghere, aproximativ 80 la sută dintre înregistrările video fiind analizate de anchetatori.

"În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au reconstituit, parţial, traseul dinaintea producerii accidentului de circulaţie, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie remis agenţiei News.ro.

Totodată, anchetatorii au dispus efectuarea unor analize ADN şi au audiat mai mulţi martori, a precizat sursa citată.
 Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, în vârstă de 41 de ani, a murit în 22 mai, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe un drum judeţean, între localităţile Corbeanca şi Buftea.

Procurorii de la Parchetul instanţei supreme au arătat că trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea a fost recunoscut fără echivoc de concubina acestuia, inclusiv după semnele particulare, însă se vor compara şi mostre de ADN. Anchetatorii au precizat că toate leziunile constatate de medicii legişti sunt cele produse în accidentul rutier.

Investigaţia privind decesul lui Condrea este făcută de aceiaşi procurori care fac ancheta în dosarul dezinfectanţilor Hexi Pharma.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a început urmărirea penală faţă de compania Hexi Pharma pentru infracţiunea de "participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor". Procurorii au stabilit că firma Hexi Pharma a produs un prejudiciu de aproximativ 51 de milioane de lei, prin vânzarea în 152 de spitale de produse biocide neconforme, începând din 2014.
viewscnt

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite