articolul anterior articolul urmator

Prosteală de ghicitoare: consultaţii sfinte la telefon cu plată prin Western Union

15
16 May 2018 19:18:32
Autor: Sorin Ghica
Vrăjitoarele au fost reţinute de mascaţi
Vrăjitoarele au fost reţinute de mascaţi

15 Comentarii

Carmen Florea
16.05.2018, 21:12:03

... 'a fost dovedita STIINTIFIC a fi o h-adevarata vrajitoare'... , buna asta: stiinta si parangheliile ... Asta demonstreaza nivelul de imbecilitate a idiotilor, imbroboditilor si primitivilor, pt ca vedeti voi, a fi 'MAICUTA' in Romania e un brand, e o adevarata 'arta', un biznes, nici chiar Hristos nu mai conteaza pt prostalai, conteaza 'maicutele', de dorit sa aiba si 2 gemene ... Ca pana la urma, tre' sa 'mance' si gura lor ceva, impingand inainte 'maicutele', sarlatanele stiu ca romanii se omoara dupa 'maicute' ... S-apoi-s un fel de neamuri cu vrajitoarele: popa nu vrajeste, nu abureste, nu 'dezleaga', nu deschide cartea? sau mertanul i l-a 'donat' 'mnezeu? S-atunci care-i diferenta intre Izaura si popa? De ce prima face puscarie pt escrocherie, iar popa ranjeste alaturi cu vednici puscariasi ca Dragnea? ... la fel si 'facatoare de minuni' ... hoituri gramada, oale si ulcele... curg minunile-fuior ... De unde au invatat 'meseria'? De ce, mai ales, vrajitoarele erau arse pe rug? Pt ca faceau concurenta popalailor ... Vrajitoria vine de la popi, apoi a aparut si 'concurenta'..., 'exorcizare' ce e? o paranghelie intre duhul rau si duhul bun, 'carele' e popa desigur ... Bine le-au facut, asa poate se mai topeste din prostie si tampenie: stai c-un telefon in mana in 2018, dar duci banii pe vrajitorii, adica pe escrocherii, deci, cata minte ai?.. Si iar facem legatura: e tot aia cand dai banul ca sa-ti cumperi loc in rai ... tot atata minte ...

+7 (7 voturi)
Mihaita Sandu
16.05.2018, 21:35:55

Vrăjitoarele exista. Mai demult credeam ca vrajeala e o chestiune intre mine și una. Sau invers. Nu știu zău ce păcate au comis fostele de au ajuns sa arate ca niște "țigă...,vorba lui basescu". Poate ca ne transformam. Vrăjitorie trista.

Popa .Basca
16.05.2018, 22:00:54

Ar trebui arestate toate cotomarlele astea care vand iluzii la fraieri.Deasemenea,ar trebui arestati si popii,ca si ei tot iluzii vand,celor suficient de naivi sa-i creada!

+4 (4 voturi)
Ion Popescu
16.05.2018, 22:32:33

Tampiti ...le-au arestat ....in loc sa le impoziteze . Ele faceau o fapta buna ....usurau fraierii de bani .

+3 (3 voturi)
Alex Pop
16.05.2018, 23:57:30

Si chiar era nevoie de mascati sa aresteze doua babe?

+2 (2 voturi)