Protest la înălţime. Un bărbat cu cagulă a pus poliţia pe jar după ce a refuzat să coboare de pe Intercontinental

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Negociatorii Poliţiei au nevoie de aproape patru ore pentru a convinge un bărbat să coboare de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental, din Capitală, unde se urcase pentru a protesta. În cele din urmă, bărbatul a renunţat la protest, fiind dus la Poliţia Capitalei.

Protestatarul, care avea faţa acoperită, a afişat un banner cu mai multe mesaje pe balconul unui apartament de la etajul 16. Bărbatul, care ameninţa că se sinucide, a protestat împotriva unor pretinse abuzuri cărora le-ar fi căzut victimă. Protestararul, în vârstă de circa 30 de ani de ani, a reclamat probleme de natură financiară.

La faţa locului au fost chemaţi şi pompierii ISU Bucureşti-Ilfov,  pregătiţi să intervină cu două autoscări, dar şi cu o pernă de salvare, în cazul în care protestatarul ar avut intenţia de a se sinucide

Negociatorii Poliţiei au stabilit contactul cu bărbatul aflat la etajul 16 al Hotelului Intercontinental şi au încearcat să îl convingă să renunţe la protest. În cele din urmă, bărbatul a renunţat la protest.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite