Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Protestatarul etichetat „Securilă” de către Liviu Dragnea îi cere acestuia daune morale de 45.000 de lei

4
20 Feb 2019 16:37:47
Autor: Simona Chirciu
Protestatul l-a dat în judecată pe Liviu Dragnea.
Protestatul l-a dat în judecată pe Liviu Dragnea.

Protestatarul Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu", a depus, miercuri, la Judecătoria Sectorului 3, o cerere de chemare în judecată a liderului PSD Liviu Dragnea, căruia îi cere daune morale de 45.000 de lei pentru că i s-a adresat cu apelativul de „Securilă".

Potrivit cererii de chemare în judecată, Moroşanu cere ca instanţa să-l oblige pe Liviu Dragnea la plata unei sume de 45.000 de lei reprezentând contravaloarea unei daune morale pentru faptul că preşedintele PSD i-a „adresat injuria de «Securilă» în public", arată Mediafax

Totodată, Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu", solicită ca preşedintele PSD să-i prezinte scuze publice, la o oră de maximă audienţă, „la posturile de televiziune care au difuzat ştirea, cu arătarea faptului că acuza de securist a fost nedreaptă şi lipsită de orice temei".

Manifestantul mai susţine, în cererea de chemare în judecată, că e vechi luptător anticomunist foarte cunoscut ca „Marian Ceauşescu", suferind în timp „foarte multe maltratări fizice atât înainte de 1989, când am fost reţinut de organe ale miliţiei pentru acte de nesupunere civică, cât şi după 1989, când am fost bătut crunt de mineri şi de organele de represiune ale anilor 90".

Cererea de chemare în judecată vine după ce, la începutul lunii februarie, protestatarul l-a huiduit pe Liviu Dragnea la ieşirea de la o şedinţă a Asociaţiei Municipiilor din România, liderul PSD i s-a adresat cu „Securilă". 

„Câţi bani ai furat? (...) La puşcărie” - a fost mesajul pe care protestatarul l-a strigat atunci când Liviu Dragnea a ieşit de la discuţiile cu primarii de municipii. „La puşcărie să mergi tu, securilă! Direct!” - a fost răspunsul liderului PSD. De altfel, Marian Ceauşescu a participat, marţi, seară, alături de alţi protestatari, la o acţiune de protest în faţa ministerului Justiţiei, acolo unde au aruncat cu ketchup pe pereţii instituţiei. 

Tot el este cel care l-a urmărit în trafic pe Eugen Nicolicea, a mers acasă la Florin Iordache şi, împreună cu alţi protestatari #rezist, a lipit afişe pe garajul parlamentarului şi l-a urmărit până în scara blocului pe Valer Dorneanu, preşedinte al Curţii Constituţionale.

Este unul dintre cei mai activi membri ai mişcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Bucureşti împotriva partidului de guvernământ. Acesta susţine că este victimă a Revoluţiei din 1989 şi spune că a fost împuşcat în picior, în timp ce protesta în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Lamuritorul
20.02.2019, 20:25:09

Baaa, il jignesti pe penalul ala, cu suma asta. Cere-i 450.000 , sa nu spuna ca l-ai desconsiderat!

+1 (3 voturi)
kamy node
20.02.2019, 21:36:07

mai bine sa-i pretinda 450000 de euro

0 (2 voturi)
LochRoagPM
20.02.2019, 22:59:20

Lasă Marian Moroșanu alias ceaușescu că te rzolvi singur cu tesla românească . Dapoia să nu uiți să bei ceai de tătăneasă îndulcit cu melasă de mure de la Fetele din videle . Ca un corolar să nu uiți de programul guvernamental ” vitamina D ” inițiat de dragnia care nu este de la cluuuj ...unde...iFRIG . Asta se întâmplă, dragi înfîngători - caporali vidanjori din rezistența fără de diez în față, cănd pleci la luptă cu prostul de moroșan și mai este și harnic.

-2 (2 voturi)
Adrian Popescu
21.02.2019, 06:44:18

securila trebuia sa fie bagat la zdup

Modifică Setările