articolul anterior articolul urmator

Provocare. Uber/Clever/Bolt invită taximetriştii tradiţionali pe platformele de ridesharing

20
12 Jun 2019 06:30:48
Autor: Valentin Bolocan
Taximetriştii ar putea avea o secţiune dedicată pe platformele de transport alternativ
Taximetriştii ar putea avea o secţiune dedicată pe platformele de transport alternativ

20 Comentarii

Un cititor
12.06.2019, 08:35:18

"Reprezentanţii companiilor de ridesharing (Uber, Bolt şi Clever) propun ca taximetriştii să aibă acces la platformele de transport alternativ. Reprezentanta Clever, Anca Gherle, a explicat că taximetriştii care se vor înscrie pe aceste platforme vor beneficia un soi de servicii de dispecerizare online a comenzilor." Sa fim seriosi ! Cum cred aceste companii Uber etc.... ca vor accepta?! Pai .... taximetristii traditionali, dupa ce ca nu dau bon, merg mai departe cu evaziunea. Dupa modelul "sa-mi iasa si mie ceva". Uite asa au tarife mult peste Uber etc... Nu odata am intalnit taximetristi care cereau si peste pretul afisat de aparat. Se tiganesc, se injosesc, te roaga sa le dai si lor ceva in plus, dar tot ce le dai este tot un plus in buzunarul lor. Nu primesti bon. Firea nu vede toate astea ! Nu vede evaziunea , nu face comparatie intre ce da statului, ex Uber si ce dau taximetristii ei.

+6 (8 voturi)
Gicu Gicu
12.06.2019, 08:48:30

eu n-as invita jegosii pe o platforma ce se vrea a fi de calitate

+1 (5 voturi)
Sorin Constantin
12.06.2019, 09:36:02

@ Gicu Gicu, foamea îi poate schimba pe taximetriștii nemernici, în urmă cu vreo lună am mers la niște prieteni, la dus am mers cu un Meridian luat dintr-o stație TAXI, a fost civilizat omul, nu s-a ofuscat că vreau să pun sacoșele în portbagaj, la întoarcere am oprit un Pelican, totul a fost OK diferența de prețuri cîteva zeci de bani, sub 1 leu. De obicei fac comandă, pe aplicații ca să evit orice discuții. Uber nu am încercat.

0 (2 voturi)
kitty kat
12.06.2019, 10:05:09

Vaiii, påi cum adicå o så disparå taxiurile traditionale cand soferul fumeazå fårå så cearå permisiunea, ascultå manele cå asa vrea muschii lui, nu porneste aparatul sau activeazå "maimutza" si te rupe la bani... Fårå ei viata nu are sens... :-))

0 (4 voturi)
kalu kalu
12.06.2019, 10:29:51

ridesharing inseamna ca, atunci cand iti planifici o calatorie, esti dispus sa mai iei pe cineva cu tine. Nu inseamna ca faci din asta un obiect principal de activitate. Hai sa-i spunem pe nume, aceste companii sunt de Taximetre si trebuie sa functioneze fix in aceleasi conditii. Restul este vrajeala ieftina, marca gherla.

-2 (6 voturi)