Radu Mazăre a aflat în ce penitenciar îşi va ispăşi primii ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanţei să rămână în această unitate de detenţie, în regim închis, până în anul 2021, scrie Mediafax.

Potrivit unei declaraţii oferite de Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanţei, pentru Mediafax, o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca Radu Mazăre să rămână în această unitate în regim închis, până în anul 2021. Decizia comisiei vine după ce duminică a expirat perioada de 21 de zile de carantină.

În prezent, fostul edil se află în celula din penitenciarul Rahova cu încă trei persoane: doi cetăţeni de origine turcă şi un român.

Totuşi, avocatul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, susţine că e posibil ca fostul edil să fie mutat din Penitenciarul Rahova în altă unitate de detenţie. Acest lucru ar putea fi posibil dacă instanţa îi revocă lui Mazăre mandatul de arestare preventivă pentru încălcarea controlului judiciar în alt dosar. În cazul în care instanţa supremă revocă măsura, comisia de la Rahova se va întruni din nou şi Mazăre ar putea fi mutat în alt penitenciar, mai scrie Mediafax..

Fostul primar al Constanţeia fost extrădat luna trecută din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite