Raziile din Capitală continuă. Mai multe terase au fost închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale şi amenzi la societatile comerciale dintr-un parc din Sectorul 1 al Capitalei FOTO IPJ Timis (arhiva)
Controale şi amenzi la societatile comerciale dintr-un parc din Sectorul 1 al Capitalei FOTO IPJ Timis (arhiva)

Două societăţi comerciale dintr-un parc al Sectorul 1 al Capitalei, au fost amendate, duminică, cu câte 20.000 de lei şi le-a fost restricţionată activitatea pentru 30 de zile, iar proprietarii a 5 terase au fost sancţionaţi contravenţional pentru nereguli privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În seara de 11 octombrie 2020, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Poliţia Sectorului 1, cu sprijinul Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, în continuarea acţiunilor privind verificarea modului de respectare a măsurilor  pentru prevenirea răspândirii SARS -Cov2, a  efectuat controale la societăţile comerciale ce îşi desfăşoară activitatea într-un parc din Sectorul 1.

Potrivit Poliţiei, au fost verificate 19 societati comerciale cu profil alimentaţie publică- terasă, fiind constatate şi aplicate 5 sanctţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea HG 782/2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 septembrie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 .

De asemenea, au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea HG 984/2005  privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor , în  valoare de 20. 000 lei de catre reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a fost dispusă masura complementară a suspendării activităţii pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii anunţă că acţiunile vor continua şi în zilele următoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite