Reacţia lui Cataramă după ce s-a ales cu dosar penal: Gestul meu este patriotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Cataramă a distribuit măşti de protecţie împotriva infectării cu coronavirus în Bărbuleşti FOTO Mediafax
Viorel Cataramă a distribuit măşti de protecţie împotriva infectării cu coronavirus în Bărbuleşti FOTO Mediafax

Viorel Cataramă a declarat nu înţelege de ce procurorii i-au deschis dosar penal, afirmând că gestul său este unul „patrionic”, menit a demonstra că „măsurile luate de autorităţi sunt incorecte”

GALERIE FOTO

„Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege şi am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorităţi sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-şi dea viaţa pentru ţara lui”, a declarat Viorel Cataramă.

Parchetul Judecătoriei Urziceni a anunţat vineri deschiderea unui dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce politicianul şi om de afaceri Viorel Cataramă a mers în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa şi s-a îmbrăţisat cu un bărbat infectat cu noul coronavirus.

Pe 7 mai, politicianul a mers în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, unde au fost înregistrate până acum 70 de cazuri de COVID-19. Preşedintele Partidului Dreapta Liberală s-a îmbrăţişat cu mai mulţi localnici, unul dintre ei prezentând un extras de externare din spital, unde a fost tratat de COVID. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite