Reacţia tatălui fetiţei ucise pe trecerea de pietoni, după scrisoarea poliţistului: „Ar trebui să nu mai poarte haina de poliţist. Nu o merită”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Tatăl Raisei, fata de 11 ani care a murit după ce a fost lovită cu maşina de un poliţist pe o trecere de pietoni din Capitală, a reacţionat, la Antena3, la scrisoarea în care cel din urmă îşi cere iertare.

Poliţistul bucureştean care a ucis-o pe Raisa, în 13 ianuarie, după ce a lovit-o cu maşina de serviciu pe o trecere de pietoni de pe strada Laminorului, a trimis, vineri, familiei fetei o scrisoare în care îşi cere iertare, îşi exprimă regretul profund pentru tragedia pe care a provocat-o şi a spune că se roagă pentru sufletul victimei.

„Nu are cu ce să ne ajute el pe noi. De iertat, nu ştiu dacă pot să spun că l-am iertat. O să-l ierte Dumnezeu. Nu sunt furios pe el. Toate la rândul lor. Ar trebui să nu mai poarte haina de poliţist. Nu o merită. Să meargă că pe şantier sunt o groază de oameni care au nevoie de el”, a declarat Iulian Barbu pentru sursa citată, transmite Libertatea

Scrisoarea în care poliţistul, care a accidentat-o mortal pe fetiţă, îşi cere iertare a fost publicată vineri, 21 ianuarie, de avocatul Adrian Cuculis, cel care reprezintă familia victimei. 

„Nici nu ştiu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat şi ştiu că orice aş spune în aceste momente în faţa dumneavoastră nu mai are importanţă, dar totuşi vreau să îmi cer iertare, ştiu că nu o voi primi”, scrie poliţistul Constantin Popescu. 

Accidentul tragic a avut loc pe bulevardul Laminorului din sectorul 1 al Capitalei, pe data de 13 ianuarie, când o maşină de poliţie a lovit două fete pe trecerea de pietoni.

Citeşte şi: Ce scrisoare a trimis poliţistul ucigaş familiei Raisei, fată omorâtă pe trecerea de pietoni

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite