Reacţia Wizz Air după ce o pasageră care zbura de la Bucureşti la Milano a povestit că aeronava a oprit puţin la Sofia, ca să lase un angajat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeronava a aterizat la Sofia FOTO 123 RF
Aeronava a aterizat la Sofia FOTO 123 RF

Reprezentanţii companiei Wizz Air au oferit precizări referitoare la zborul Bucureşti - Milano de pe 25 noiembrie, care a avut o aterizare neprevăzută la Sofia şi despre care adevarul.ro a scris că stewardesa le-a explicat pasagerilor că „au oprit puţin să lase un coleg“.

„Zborul Wizz Air W6 3131 de la Bucureşti la Bergamo din 25 noiembrie a efectuat o oprire tehnică la Sofia din raţiuni operaţionale, pentru a minimiza efectele altor perturbări locale, cauzate de vreme. Zborul a aterizat în condiţii normale şi la scurt timp şi-a continuat drumul spre Bergamo. Aeronava a ajuns la Aeroportul Bergamo cu o întârziere de 2 ore şi 30 de minute. Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor afectaţi pentru orice inconveniente cauzate“, se arată în comunicatul emis adevarul.ro de reprezentanţii companiei. 

Sâmbătă, o pasageră a relatat, pentru „Adevărul“, că în drumul spre Milano aeronava care a decolat de pe Aeroportul Otopeni a aterizat şi la Sofia. „O stewardesă ne-a explicat: «ne cerem scuze, dar am oprit puţin să lăsăm un coleg». Nu ne-a anunţat nimeni când am decolat că mai avem o oprire la Sofia. Oamenii n-au făcut scandal, restul pasagerilor râdeau“, a povestit pasagera. 

Te-ar putea interesa şi:

Avertisment: Ofertele cu bilete gratuite de la Wizz Air, care circulă pe Facebook, sunt ţepe

Pasagerii Wizz Air nu mai plătesc taxe pentru bagajele de mână

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite