Reglare de conturi în Germania: un român a dat foc unui apartament ca să omoare alţi cinci conaţionali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii din Germania FOTO Freiwillige Feuerwehr Aßling
Pompierii din Germania FOTO Freiwillige Feuerwehr Aßling

O tentativă de crimă s-a petrecut într-un oraş din Germania de către un român care a dat foc unui apartament vrând să ucidă cinci conaţionali.

Cinci români au fost victimele unui incendiu devastator în locuinţa pe care o ocupau, în Germania, şi poliţia a descoperit că e vorba despre o tentativă de crimă, un alt român fiind cel care a dat foc apartamentului, scrie cotidianul Oberbayerisches Volksblatt.

Una dintre victime e rănită grav, iar celelalte patru sunt uşor rănite, în vreme ce poliţia a anunţat că daunele materiale sunt importante,

Incendiul a izbucnit violent într-o clădire de apartamente din centrul oraşului Tuntenhausen (districtul Rosenheim) în noaptea de sâmbătă până duminică, pompierii fiind alertaţi în jurul orei 2.00

Clădirea în care a avut loc incendiul e locuită în principal de migranţi români şi investigaţiile poliţiei au decurs greoi, fiind nevoie de un interpret pentru primele interogatorii. 

Anchetatorii au aflat că un român de 40 de ani a dat foc intenţionat apartamentului în care dormeau cei cinci conaţionali de-ai lui. Imediat după incendiu acesta a fugit, dar a fost arestat, fără să opună rezistenţă, duminică dimineaţa în gara Ostermünchen. 

A fost închis provizoriu la comisariatul de poliţie 1 din Rosenheim şi e acuzat de tentativă de crimă şi incendiere gravă. Luni de dimineaţă, un judecător a dispus arestarea sa preventivă şi transferul într-o închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite