Restricţii de circulaţie în centrul Capitalei, cu ocazia „Simfonia Apei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul rutier va fi restricţionat în weekend, în zona fântânilor, din Piaţa Unirii
Traficul rutier va fi restricţionat în weekend, în zona fântânilor, din Piaţa Unirii

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă restricţii de circulaţie voneri, sâmbătă şi duminică, pe durata desfăşurării evenimentului cultural „Simfonia Apei“, din Piaţa Unirii – Fântâni Unirii.

Astfel, în zilele menţionate, între orele 19.30-22.30, se va restricţiona traficul rutier pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei (zona fântâni).

Rute ocolitoare:

- Spl. Independenţei – Piaţa Unirii – Bd. Corneliu Coposu;

- Bd. Regina Maria – Piaţa Unirii – Spl. Unirii;

- Bd. Dimitrie Cantemir – Pasaj Unirii – Piaţa Universităţii.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului; să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere; să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite