Româncă arestată în Japonia pentru că şi-ar ucis fetiţa în vârstă de un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

O româncă în vârstă de 34 de ani stabilită în Japonia este acuzată că şi-ar fi ucis propriul copil, o fetiţă de un an şi cinci luni. Şocanta crimă a fost descoperită chiar de soţul femeii, când a ajuns acasă şi a găsit-o pe micuţă fără suflare.

Potrivit poliţiei, Diana E. şi-ar fi ucis fiica, Yuria T., prin sufocare până la moarte, marţi, 30 martie, în jurul orei locale 10.00, potrivit Fuji, transmite stiridiaspora.ro.

Când soţul Dianei s-a întors seara de la serviciu, a găsit-o pe Yuria inconştientă în dormitorul ei şi a sunat de urgenţă la ambulanţă. Românca nu era acasă la momentul respectiv, întorcându-se la locuinţă câteva ore mai târziu.

Copila a fost dusă la spital, unde a fost declarată moartă. Poliţia a spus că medicii nu au găsit semne externe de violenţă pe corpul Yuriei.

Poliţia a spus că românca a fost arestată pe baza informaţiilor date de soţul ei, dar nu a oferit alte detalii. Femeia ar fi recunoscut fapta înainte de a fi arestată, dar după reţinere a refuzat să mai discute cu anchetatorii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite