UPDATE Româncă decapitată de un turc, în Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scena crimei din Tel Aviv, unde a fost gasita romanca decapitata de un muncitor turc FOTO Reuters
Scena crimei din Tel Aviv, unde a fost gasita romanca decapitata de un muncitor turc FOTO Reuters

Presa israeliană relatează astăzi cazul cutremurător al unei romance, în vârstă de 45 de ani, al cărei cadavru decapitat şi dezmembrat a fost găsit într-o valiză, sâmbătă, în Tel Aviv. Crima a fost comisă de un muncitor turc, care a şi mărturisit poliţiei israeliene fapta.

UPDATE 13.10 Cetăţeanul turc Eidan Damirhan, suspectat că a ucis-o pe românca Ilona Denise, al cărei prieten ar fi fost, în sudul oraşului Tel Aviv, din cauza unei dispute cu privire la plata chiriei, a recunoscut crima şi a povestit despre primele minute după comiterea ei, relatează site-ul Ynetnews.

„Am fumat două pachete (de ţigări), nu ştiam ce să fac", le-a spus Damirhan poliţiştilor în cursul interogatoriului, potrivit site-ului israelian.

Potrivit site-ului, acesta a declarat că a românca l-a atacat prima. "Mi-a fost frică", le-a spus suspectul anchetatorilor.

„Am plâns când am tăiat-o", ar mai fi declarat cetăţeanul turc, postrivit site-ului.


Presupusul criminal, cetăţeanul turc Aydan Demiran, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat marţi după-amiază în timp ce voia să se îmbarce într-un avion cu destinaţia Turcia, a declarat poliţia. În timpul interogatoriului, el ar fi mărturisit crima.

Potrivit poliţiei, citate de site-ul ynetnews.com, după ce a strangulat-o, bărbatul a tăiat corpul victimei în bucăţi, pe care le-a pus într-o valiză, pentru a nu fi depistat.

Demiran locuia în Israel de 18 luni şi lucra ca muncitor în construcţii, potrivit poliţiei, citate de Jerusalem Post. Nu se ştie încă dacă bărbatul a acţionat singur.

Românca a lucrat în Israel ca menajeră în ultimii ani, mai întâi la Haifa, apoi la Tel Aviv, a declarat poliţia.

Cadavrul ei a fost identificat sâmbătă, după „probele medico-legale găsite la faţa locului", majoritatea probe de ADN. Poliţia din Tel Aviv a contactat Interpolul şi poliţia română pentru a găsi familia victimei, în România. Fiica femeii le-a oferit poliţiştilor numărul ei de telefon din Israel, ceea ce a condus la Demiran.

Capul victimei încă nu a fost găsit, dar poliţia susţine că Demiran a oferit informaţii care ar putea conduce la locul unde s-ar afla acesta.

Poliţia a adăugat că încă nu dispune de arma crimei şi se cunosc mai multe detalii despre cum a îndepărtat Demiran capul de corp.

Femeia a fost găsită sâmbătă după-amiază, după ce un trecător a văzut valiza şi a sunat la poliţie pentru a anunţa prezenţa unui pachet suspect.

Români plecaţi la muncă în străinătate, deseori ţinte

Pe 9 iulie în centrul capitalei Suediei, un român în vârstă de 29 de ani a fost înjunghiat mortal în gât. Autorul crimei este un adolescent suedez de numai 19 ani. 

Pe 25 mai 2013, o româncă în vârstă de 35 de ani din Maramureş a fost înjunghiată mortal de fostul ei iubit, în Italia. Anchetatorii au declarat că femeia a fost pur şi simplu măcelărită. 

O tânără româncă de numai 19 ani a fost asasinată prin înjunghiere pe 18 aprilie 2013. Presupusul autor al omorului, Cosimo De Luca (foto), italian de 42 de ani, deja cunoscut forţelor de ordine, a fost arestat.

În septembrie 2012, un imigrant român a fost înjunghiat şi a murit sub privirile partenerei sale, la doar câteva zile după ce a sosit în Irlanda. Românul ar fi fost se pare victima unei confuzii de identitate. Poliţia a arestat doi suspecţi, de origine română.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite