Ca să-şi recupereze banii, un turc i-a răpit sora unui român care l-ar fi tâlhărit. Turcul a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean turc a fost reţinut de Poliţia Capitalei după ce, în urma unei percheziţii făcute ieri la sediul unei firme din Sectorul 5, a fost găsită o tânără de 28 de ani care ar fi fost lipsită de libertate, în mod ilegal, de către el.

Poliţiştii bucureşteni din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au făcut joi o percheziţie la sediul unei societăţi comerciale din sectorul 5, unde aveau informaţii că ar exista o tânără care ar fi sechestrată.

În urma acestei percheziţii, poliţiştii, sprijiniţi de luptărori din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au găsit la sediul societăţii comerciale o româncă de 28 de ani, dar şi pe directorul companiei.

Poliţiştii au constatat că fratele tinerei sechestrate ar fi furat, împreună cu alte persoane, în timp ce se aflau în Turcia, suma de 50.000 de dolari, aparţinând societăţii verificate. Pentru a-l determina pe acesta să restituie banii, directorul companiei ar fi sechestrat-o pe sora acestuia.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, cu suspectul în stare de reţinere, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite