Românul ucis în Afganistan a fost identificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerului Afacerilor Externe (MAE) a confirmat faptul că printre victimele atacului de la sediul ONU din Afganistan s-a aflat şi un român.

Dacă aseară oficialii MAE nu erau siguri de faptul că printre victime se află şi un român, astăzi aceştia au confirmat informaţia oferită în exclusivitate de adevarul.ro. Conform oficialilor MAE, cetăţeanul român se numeşte Filaret Moţco, avea 43 de ani şi lucra ca şi ofiţer de afaceri politice în cadrul misiunii Naţiunilor Unite în Afganistan.

Înainte de a lucra pentru ONU, a fost angajatul OSCE în Tadjikistan. Familia sa, fraţii şi mama, se află în România, la Izvoarele Sucevei, acolo unde va fi şi înmormântat.

image

EXCLUSIV Surse: Românul ucis în Afganistan avea 43 de ani şi înainte a lucrat în cadrul unei misiuni OSCE în Tadjikistan

Manifestanţii care protestau faţă de incendierea recentă a Coranului în Statele Unite au atacat, vineri seară, sediul ONU din oraşul afgan Mazar-i-Sharif, reuşind să ucidă aproximativ 14 persoane. Un român, un norvegian şi un suedez se află printre victimele atacului asupra biroului ONU din oraşul afgan Mazar-i-Sharif, a anunţat o sursă neprecizată citată de Channel 4, în pagina electronică.

Citeşte şi:

Funcţionarul român ucis în Afganistan a terminat liceul în Bistriţa

Iaşi: Lupii negri, pregătiţi pentru o nouă misiune în Afganistan

Caporalul ieşean rănit în Afganistan, un tânăr serios şi foarte ordonat (VIDEO)

Rodica Moţco, sora românului mort în Afganistan: ,,Era un sprijin pentru toţi”

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite