Romeo şi Julieta, la standul „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Niţu şi Mihai Moş, artiştii de la Teatrul de Operetă „Ion Dacian“, au reprodus fragmente din capodopera scriitorului englez William Shakespeare. Standul Editurii Adevărul a pregătit şi astăzi, în ultima zi a Târgului de carte Gaudeamus, mai multe surprize dedicate celor mai mici cititori.

Vizitatorii celei de-a XVI-a ediţii a Târgului de carte Gaudeamus s-au oprit în număr mare şi în cea de-a patra zi la standul Editurii Adevărul. Atraşi de actorii de la Teatrul de Operetă „Ion Dacian", care au jucat scene din musicalul „Romeo şi Julieta", cei care au trecut pragul standului au cumpărat, ieri, mai multe volume din colecţia de carte de lux Adevărul, autorii preferaţi fiind Alexandre Dumas şi
William Shakespeare.

Colecţiile „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă" şi „Pictori de geniu" au rămas însă favoritele publicului, fiind vândute, în total, peste 10.000, respectiv 7.500 de exemplare. De asemenea, şi colecţia „Tom şi Jerry" şi-a menţinut succesul zilelor precedente, vizitatorii cumpărând peste 6.000 de DVD-uri.

Operele lui Shakespeare, lansate cu fast

Atracţia zilei a fost însă spectacolul oferit de Diana Niţu şi Mihai Moş, de la Teatrul de Operetă „Ion Dacian", care au jucat fragmente din „Romeo şi Julieta". Artiştii au fost uimiţi atât de publicul numeros, cât şi de entuziasmul vizitatorilor, care i-au aplaudat minute în şir. „Publicul ne-a făcut să ne simţim ca pe scena de la «Ion Dacian». Nu ne-am aşteptat la atât de multe aplauze", ne-a spus Diana Niţu, care a jucat rolul Julietei. „Ce ne-a surprins cel mai mult este că oamenii ne-au recunoscut şi au venit să ne ceară autografe şi să facem poze alături de ei. La «Ion Dacian» ne-am ţinut spectacolele cu casa închisă, dar e o adevărată plăcere să vedem că publicul ne-a urmat şi aici", ne-a declarat Mihai Moş.

Am văzut musicalul de două ori înainte, dar atunci când am auzit că îl vor juca din nou nu am putut să nu vin", a apreciat Alexandra Simion, elevă în vârstă de 17 ani.

Astăzi, începând de la ora 10.00, cel mai tânăr artist de succes din România, Cleopatra Stratan, va sta de vorbă şi va da autografe fanilor. De asemenea, la ora 11.30, în cadrul standului „Adevărul" va avea loc Gala Premiilor Dilematix, suplimentul pentru copii inteligenţi, editat de revista „Dilema Veche".

Oferta „Adevărul" la târg

- 57 de titluri din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă". Fiecare volum costă 10,99 lei.
- 12 albume din seria „Pictori de geniu". Preţul unui titlu este 12,99 lei.
- 12 volume din colecţia „Disney Clasic", la preţul de 11,99 lei fiecare.
- Toate DVD-urile cu „Filmele Adevărul": colecţiile „Aventuri", „Istorice", „Hai-hui prin Oraşele Lumii", „Brigada Diverse", „24" - sezoanele I şi II, „Florin Piersic", „Mărgelatu", „Personalităţi care au marcat istoria lumii", „Ardelenii", „Toma Caragiu", „Comisarul", „Jandarmii", „Personalităţi care au marcat Istoria Lumii" - seria a II-a, „Mari comedii româneşti", „Louis de Funes", „Război şi Dragoste", „Tom&Jerry". Un DVD costă între 7,99 şi 10,99 lei, în funcţie de colecţie.
- „Prima mea Enciclopedie" cu Winnie Ursuleţul şi prietenii săi - 2.000 de cărţi, gratis, pentru copiii cu numele de Andrei şi Andreea.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite