Să vă fie ruşine!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu vă prefaceţi că nu ştiţi la cine mă refer. Da, la voi, a patra putere în stat. Aţi reuşit să transformaţi spaţiul public din România într-o hrubă, rece şi insalubră, unde precum torţionarii comunismului spălaţi creiere şi conştiinţe după care, cu uimirea prefăcută a farsorului, exclamaţi senin: cine, noi?!

Da, voi. În seara asta aţi fost la mare înălţime. Aţi dedicat „regelui” spaţii uriaşe de emisie, de parcă lumea s-ar fi oprit în loc. Într-o ţară secătuită de hoţie, de incompetenţă, de falşi lideri, de „vedete”, în care oamenii fireşti sunt priviţi ca nişte paria, v-aţi autodepăşit. Într-o seară tragică, marcată de sinuciderea unui mare sportiv, măcinat de o boală necruţătoare, domniiile voastre aţi dovedit un profesionalism ce va deveni, peste ani şi ani, un adevărat reper.

Mulţumim, doamnelor şi domnilor jurnalişti! Sunteţi mereu în centrul evenimentelor, acolo unde se întâmplă totul, povestind câte în lună şi în stele despre oamenii cu adevărat importanţi, cu un destin atât de sugestiv pentru această ţară! Vă suntem recunoscători că, în timp ce românii se zbat să-şi schimbe imaginea falsă creată peste hotare de cei de-un neam cu „regele”, pentru care, apropo, respectivul n-a făcut mai nimic, dumneavoastră demonstraţi câtă dreptate au cei care ne privesc cu dispreţ!

Sunteţi cu adevărat a patra putere în stat. Primele trei, cu rare excepţii, au eşuat în misiunea lor. În ceea ce vă priveşte, e mai mult decât un eşec. SĂ VĂ FIE RUŞINE!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite