Sala Polivalentă renovată de toţi banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala Polivalenta a găzduit şi câteva concerte în acest an
Sala Polivalenta a găzduit şi câteva concerte în acest an

Unul din cele mai importante spaţii pentru competiţi sportive din Capitală, Sala Polivalentă, este băgată în reparaţii capitale pe bucăţi. Până la finalul anului vor fi cheltuiţi 1,7 milioane de lei pentru o parte din clădire.

Reprezentanţii Complexului Sportiv Naţional "Sala Polivalentă" din Bucureşti au anunţat sâmbătă că sunt în căutarea unor constructori care să realizeze mai multe lucrări în incinta clădirii contra unei sume totale de 1,7 milioane de lei.

Mai précis se caută firme dispuse să repare din temelii faţada laterală din partea de est a clădirii contra sumei de 564.000 de lei iar pentru reparaţiile capitale ale pereţilor interiori din sală se oferă 483.000 de lei. Totodată sunt alocaţi alţi 682. 000 de lei pentru reparatii capitale la tavanul din sala mare şi din foaier. Nu există încă nici un alt anunţ privind eventualele reparaţii la restul clădirii.

Potrivit calendarului de la Sala Polivalentă, ultimul eveniment care va mai fi găzduit aici în acest an va fi un concert finanţat de o companie de telecomunicaţii pe data de 16 decembrie. În 2011 aici la Sala Polivalentă au avut Campionatul Mondial de Lupte şi Cupa Mondială de Judo.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite