VIDEO Scandal la o casă de pariuri din Rahova. „Bă, tu l-ai omorât!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a jucat un bilet la o casă de pariuri din Rahova a provocat scandal, după ce casierul greşise codul. Angajaţii au chemat poliţia.

Incidentul s-a petrecut joi seara. Un echipaj de poliţie s-a deplasat imediat la faţa locului pentru a aplana conflictul, dar scandalul a degenerat. La vederea agenţilor, bărbatul a devenit şi mai agresiv. 

Poliţiştii au fost nevoiţi să folosescă forţa pentru a-l imobiliza pe scandalagiu. Bărbatul a fost reţinut şi riscă o amendă usturătoare sau chiar o pedeapsă cu închisoare, pentru ultraj. 

Anchetă internă

Poliţia Capitalei a declanşat verificări cu privire la modul de intervenţie a poliţiştilor pentru aplanarea scandalului, după ce persoanele cu care scandalagiul se afla în local îi acuză pe agenţi că l-au agresat. Bărbatului i s-a făcut rău în timpul intervenţiei, iar poliţiştii i-au acordat primul ajutor, fiind solicitată o ambulanţă care l-a transportat la spital.

Trei poliţişti de la secţia 19 din Bucureşti sunt cercetaţi sub acuzaţia de abuz şi de folosirea excesivă a forţei.

Scandalul a fost filmat de apropiaţi ai bărbatului, iar în imaginile difuzate de Digi 24 se poate vedea cum bărbatul este căzut, iar poliţiştii încearcă să îi acorde primul ajutor, în timp ce cei aflaţi în local strigă la un agent: "Băi, tu l-ai omorât, tu te duci la puşcărie". 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, joi seară, în jurul orei 20.00, prin apel 112 a fost sesizată o distrugere în incinta unei case de pariuri din sectorul 5, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 19 Poliţie. În interiorul casei de pariuri au fost găsite mai multe persoane, printre care şi persoana reclamată - un bărbat de 41 de ani, care era băut şi care făcea scandal, ameninţându-i pe angajaţi pe motiv că ar fi pierdut o sumă considerabilă la aparatele din incintă. 

Conform sursei citate, poliţiştii au solicitat şi prezenţa altor colegi, care au ajuns în scurt timp. Poliţa Capitalei spune că, în condiţiile în care bărbatul continua să fie violent şi a refuzat să meargă la secţia de poliţie, agenţii au utilizat forţa pentru a-l imobiliza, iar pe parcursul intervenţiei acestuia i s-a făcut rău. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite